$show=/p/wisselstukken.html

Wisselstukken

Originele CIFA-onderdelen zijn uniek

Laat de veiligheid en efficiëntie van uw apparatuur en uw installatie niet aan het toeval over. Originele CIFA-onderdelen zijn uniek. Ze zijn ontworpen door dezelfde professionals die CIFA-machines ontwerpen en worden gegarandeerd door specifieke, nauwkeurige tests om de hoge kwaliteits- en prestatienormen te garanderen die een merkleider als CIFA wil garanderen.

Laat u uw apparatuur langer leven

In reparatiewerkplaatsen van CIFA Orange Check vindt u alleen originele CIFA-onderdelen, voor de veiligheid van vandaag en in de toekomst: wanneer u alleen originele onderdelen gebruikt, laat u uw apparatuur langer leven en krijgt u de best gebruikte waarde wanneer u besluit het te verkopen. 

En dit resultaat kan op een nog eenvoudigere en zekerdere manier worden bereikt wanneer u CIFA-geplande onderhoudsprogramma's gebruikt - tijdschema's die precies aangeven wanneer en hoe u actie moet ondernemen, om maximale efficiëntie en levensduur te garanderen, zelfs bij het meest stressvolle gebruik.

Contacteer onze magazijnier

Betonmixers

CIFA heeft een uitgebreid gamma aan mixers gaande van 4m3 tot 15m3. Ontdek meer

Betonpompen

Het gamma van CIFA is opgedeeld in 2 series: Steeltech en Carbotech van 20m tot 101m met pompelementen van 90m3/u tot 180m3/u. Ontdek meer

Stationaire pompen

Ons gamma van stationaire pompen gaat tot 90 m3/u en 150 bar betondruk. Ontdek meer

Pompmixers

Als uitvinder en marktleider van de pompmixers heeft CIFA de perfecte combinatie met een giek van 20m tot 32m. Ontdek meer

Wisselstukken


Bij CMS - Construction Machinery Service kan je ook terecht voor wisselstukken voor jouw betonpomp of betonmixer. De nodige wisselstukken zijn altijd op stock!


Bestel jouw onderdelen bij robin.geeraerts@c-m-s.be